dissabte, 15 d’octubre del 2011

EFECTES DEL FALLO DE LA BLACK BERRY

-L a Black Berry va començar a fallar el dilluns, deien que només tardarien unes hores però es va convertir en una crisis que ara es té que enfrentar la Black Berry  perquè ara té que donar diners als millons de persones que utilitzen aquest smartphone. Als empresaris que utilitzen aquest móvi es van enfadar molt  i van reclamar diners.  Ara aquest problema que va durar fins al dijous i el divendres ja s'ha calmat perque ja funciona bé i diuen que no pasarà més.

-Els efectes que van provocar que la Black Berry es quedara sense internet a totes les del món va ser per un fallo a la via principal que va haver un problema.

-Yo penso que molta gent important que utilitza la Black Berry i que té que fer negocis i enviar molts documents importants per correu o que va per avió i te que utilitzar-la es van portar una gran desgràcia i molta més gent que la utilitza. Per aquest  cas la Black Berry s'ha quedat en tercer lloc de millor móvils i s'ha arruinat perquè ha tingut que retornar diners a milions de persones.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada